[av_image_hotspot src=’http://viaserver.net/rsbiro/wp-content/uploads/2015/02/SR-pravno.jpg’ attachment=’3904′ attachment_size=’full’ animation=’no-animation’ hotspot_layout=’numbered’ hotspot_mobile=’aviaTBhotspot_mobile’] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-above av-tt-align-left’ tooltip_width=’av-tt-large-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” hotspot_color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=’#ff8800′ hotspot_pos=’60,66.3′]

PRAVNO OBVESTILO

[/av_image_spot] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-above av-tt-align-left’ tooltip_width=’av-tt-large-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” hotspot_color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=’#ff8800′ hotspot_pos=’64,37.1′]

AVTORSKE PRAVICE

[/av_image_spot] [av_image_spot tooltip_pos=’av-tt-pos-above av-tt-align-left’ tooltip_width=’av-tt-large-width’ tooltip_style=’main_color’ link=” hotspot_color=’custom’ custom_bg=” custom_font=” custom_pulse=’#ff8800′ hotspot_pos=’58,51.3′]

REŠEVANJE SPOROV

[/av_image_spot] [/av_image_hotspot]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

PRAVNO OBVESTILO

Družba RS-Biro d.o.o. (v nadaljvanju RS-Biro) se zavezuje, da bo varovala osebne podatke, ki jih bo pridobila od uporabnikov na spletni strani www.rs-biro.si, v skladu z  Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur.l. RS, št.94/07). Zbrane podatke bo družba uporabljala in obdelovala le za opravljanje  svoje dejavnosti. Zavezuje se, da osebnih podatkov ne bo brez izrecne odobritve posredovala tretji osebi, niti omogočila vpogled vanje, razen če bi od družbe to zahtevala državna oblast, državni organ in sodišča na zakonski podlagi.

Za opravljanje svoje dejavnosti bo družba RS-Biro pridobivala, obdelovala, shranjevala naslednje osebne  podatke uporabnikov:

  • ime in priimek ter naziv pravne osebe
  • davčna številka pravne osebe
  • elektronska pošta
  • naslov pravne osebe
  • telefonska številka

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Z uporabo spletne strani obiskovalec sprejema splošne pogoje, kakor tudi pogoje prijave in odjave prejemanja e-novic in prijave, odjave  na seminar.

Družba RS-Biro  se zavezuje, da se bo z vzdrževanjem spletne  strani  trudila zagotavljati točnost, pravilnost in ažurnost objavljenih vsebin, ne bo pa prevzemala odgovornosti za njihovo točnost, kakor  tudi ne za posledice uporabe vsebin iz te spletne strani.

Uporabniki spletne strani uporabljajo njeno vsebino na lastno odgovornost.

Spletno prijavo in odjavo na seminar izvaja RS-Biro d.o.o., Kvedrova ulica 16, 3310 ŽALEC. Seminarji se izvajajo običajno v prostorih PE Ulica heroja Staneta 9, 3310 ŽALEC. Družba je zavezanka za DDV, z ID številko: SI 92240739. Cene seminarjev so navedene  sproti ob razpisu-ponudbi. Plačilo mora biti izvedeno vsaj en dan pred seminarjem na TRR št SI56 0600 0007 7425 117 , lahko pa se poravna gotovinsko pri blagajni na dan  izvedbe seminarja.

Pridružujemo si pravico od odstopa izvedbe seminarja le v primeru, če je prijav na seminar preveč oz. premalo ali v primerih višje sile. O tem vas obvestimo najkasneje  tri dni pred izvedbo seminarja.

Prijavo na seminar lahko izvedete elektronsko s pomočjo spletnega obrazca. S prijavo se tudi strinjate, da sprejmete pogoje glede izvedbe seminarja. Na vaš naveden elektronski naslov boste prejeli obvestilo, da je prijava sprejeta.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine objavljene na spletni strani so zaščiteno kot avtorsko delo RS-Biro, razen nekaterih, ki so citirane oz. povzete po drugih avtorjih, ki so navedeni. Prepovedano je spreminjati, reproducirati vsebine, ki so avtorsko delo družbe, brez njenega pisnega soglasja.

REŠEVANJE SPOROV

Družba RS biro in udeleženec bosta spore reševala sporazumno, v obojestransko korist.

V kolikor do sporazuma ne bo prišlo, se za to določi pristojno sodišče v Celju.[/av_textblock]