MI SMO VAŠA PIKA NA “I”

Naše prednosti:

  • zanesljiv in usposobljen kader s 30-letnimi izkušnjami
  • več kot 10 zaposlenih
  • ugodna lokacija
  • zvestoba naših strank in dolgoletno sodelovanje z njimi
  • brezplačna izobraževanja
  • poznavanje tehnologije in sprememb na področju učinkovitejšega računovodenja (npr. skeniranje dokumentacije)
  • Vasco.web in ostale aplikacije (e-računi, Minimax, Megakocka…) za uvoz podatkov v obstoječo programsko opremo Vasco

Osebna izkaznica

Popolno ime: RS-BIRO, družba za računovodstvo in davčno svetovanje, d.o.o.
Kratko ime: RS-BIRO, d.o.o.
Naslov: Kvedrova ulica 16, 3310 Žalec
PE: Ul. Heroja Staneta 9, 3310 Žalec
Tel.: 03 713 30 30
Fax: 03 713 30 38
Splet: www.rs-biro.si
El. pošta: info@rs-biro.si
Matična številka: 5450209000
Davčna številka: SI92240739
Transakcijski računi: IBAN SI56 0223 2001 2084 115 Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana
IBAN SI56 0400 1005 0147 534 Nova KBM d.d.

Zgodovina

Smo računovodski servis s 30-letno tradicijo. Pod okriljem dinamičnega vodstva skrbimo za svoje stranke in je naš namen njihovo uspešno in čim večje poslovanje. Več kot 10 izkušenih strokovnjakinj iz računovodskega in poslovnega področja skrbi za uresničevanje podjetniških želja, finančnih ciljev, investicij ter za optimizacijo poslovanja. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, hitra odzivnost, ažurnost in skrb za naše stranke. Poglobimo se v posebnosti poslovanja vsakega podjetja posebej in se zanje tudi zavzamemo. Kvaliteta je pri nas na prvem mestu.

Skozi leta poslovanja smo si ustvarili lep krog strank, s katerimi imamo dobre odnose in poteka poslovanje med nami z največjo mero zaupnosti in odgovornosti. Tesno sodelovanje med računovodstvom in poslovanjem podjetja je ključno, predvsem za tiste podjetnike, ki se na trg šele prebijajo in je njihovo poznavanje področja poslovanja šibkejše. Povezave z drugimi podjetji in poznavanje njihovih konkurentov na trgu, prednosti ter pomanjkljivosti določenih storitev, nam omogočajo, da našim strankam nudimo najbolj celovite rešitve za poslovanje podjetij oziroma naših strank. Znanje in izkušnje so tisti ki jih imamo mi in naše poslanstvo jih je širiti naprej našim strankam, da lahko izboljšajo poslovanje in uporabijo prihranjen čas za vlaganje v rast in razvoj lastnega podjetja.

Velik poudarek dajemo davčnemu in računovodskemu svetovanju, usmerjanju strank v smeri boljše optimizacije davčne bilance in iskanja najugodnejših načinov poslovanja. Bistveno vlogo uspešnega delovanja našega računovodskega servisa imajo zaposleni, ki ažurno pridobivajo znanje na seminarjih in preko internih izobraževanj. Vodilo nam je kvaliteta, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.

Kot uspešen in učinkovit računovodski servis dajemo veliko podporo tudi poslovodstvu podjetja, katerim pomagamo pri pripravi poslovnega načrta, svetujemo pri davkih in davčnih postopkih, svetovanje iz področja financ, marketinga, preoblikovanja podjetja (iz s.p. v d.o.o.) in izvajamo razna izobraževanja, ki se tičejo ustanovitve podjetja, davčnih sprememb in aktualnih dogajanj na področju zakonodaje iz računovodstva ter davščin.

Za vse podjetniške duše, ki imajo dobro idejo in žejo po poslovanju, vam jo mi pomagamo realizirati in vzdrževati kasnejše poslovanje.